wat is een goede instantie om mijn Vwo 6 wiskunde b diploma te halen?

 • Dit vraag bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst bijgewerkt op 9 maanden door Lotte van der DriftLotte van der Drift.
 • Post
  elskevanrosem
  elskevanrosem
  Bijdrager
  Ik wil volgend jaar een andere studie gaan doen, maar hiervoor heb ik een vwo 6 wiskunde b diploma nodig. waar kan ik deze het beste halen, ik vind het lastig om te zien welke instellingen gekwalificeerd zijn.
  0
  0
Delen
1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
 • REACTIES
  Lotte van der Drift
  Lotte van der Drift
  Bijdrager
  Als je in september al wilt beginnen kan je het beste een zomercursus volgen bij Boswell-beta. Je krijgt dan een certificaat die als het goed is gelijk is aan VWO wiskunde B. Ik zou sowieso contact opnemen met de studieadviseur/contactpersoon van je nieuwe opleiding om te kijken of dit certificaat zeker weten wordt geaccepteerd en wat zij anders aanraden. Misschien zijn er ook mogelijkheden tot vrijstelling of zelfstudie.
  Als je pas volgend jaar (2021) wil beginnen met een nieuwe studie kan je ook een losse cursus volgen bij bijvoorbeeld de LOI of NTI en vervolgens Staatsexamen doen. Voor de staatsexamens moet je je voor 31 december inschrijven, dus dan moet je wel wachten tot 2021.
  Ivm de coronamaatregelen kan ik het me voorstellen dat de zomercursussen van Boswell-beta ook anders ingedeeld worden, dus voor je je aanmeldt zou ik ook met hen contact opnemen.
  Ik hoop dat je hier verder mee komt, succes!

  Delen
  0
  0
1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om te reageren.

Delen